Τα τρια αδερφακια…

  • €0.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Γεια χαρα σε ολους!

Θα σας διηγηθώ σύντομα την περιπέτεια μου.

Στα μέσα Μαΐου του 2021 και μετά απο εξαντλητική εργασία στον κάμπο με αρκετη ζέστη, καθως επιστρέφαμε κατα το μεσημεράκι σε μια απο τις γέφυρες του Κηφισού στον κάμπο της κωπα'ί'δα στη Βοιωτία συναντήσαμε τρία κουταβάκια αδέσποτα...

Ασυναίσθητα και χωρίς να το σκεφτώ τα έβαλα στο αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω ακριβώς που να τα πάω, αφου ζω σε διαμέρισμα και έχοντας ήδη μια σκυλίτσα.

Αμέσως σκέφτηκα το κτήμα ενός φίλου, άνοιξη ακόμα τότε! Περιφραξαμε ενα χώρο, έβαλα ένα σπιτάκι και τα τρια αδελφάκια " η ρουλα, η ροκα και η μπέλα" παρέα με την μοίρα με την δική μου σκυλίτσα είναι σήμερα περίπου 9 μηνών.

Στα μεσα του Αυγούστου καθώς πήγαινα στο κτήμα να βάλω φαγητό στο παρεακι, συνάντησα στο δρόμο ενα ακόμα αδεσποτακο να γυρίζει μόνος του, χωρις πολλά έγινε μέλος τής παρέας η Ρίτα.

Γα την ρόκα βρήκα το καλύτερο σπίτι που θα μπορούσα, ειναι σε σπίτι φίλου με μεγάλο κήπο, την βλέπω συχνά, ειναι αψογα εκει που βρήκαμε να πάει.

Για την μπέλα βρέθηκε φιλικό σπίτι σε κοντινό χωριό με αυλή, ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να βρεθει.

Σταδιακά ψάχνω οικογένειες για τα σκυλάκια που βρίσκω. Ειναι και η εποχή της καραντίνας και των περιορισμών και ολα γίνανε πολυ δύσκολα για όλους, ακόμα και για το παρεακι στο κτήμα.

Οι καταστάσεις με άφησαν άνεργο κατά το ήμισυ!, εργάζομαι, αλλά οσο και να το παλευω δυσκολευει, δεν μπορώ να καλύψω τής αναγκες της "κοριτσοπαρεας" όπως ακριβώς χρειάζεται και αξίζουν.

Προσπαθώ να βρίσκω τα σπίτια που πρέπει για το κάθε ενα ξεχωριστά.

Αν οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει σε όλο αυτό! Με οποιοδήποτε τρόπο θελει και μπορει ο καθένας, ακομα και με την φυσική του παρουσία.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι δεκτή με ευχαρίστηση οπως και να χει, αυτή η κίνηση είχε τα έξοδα της και με ταρακούνησε οικονομικά.

Ειναι μεγαλη ευχαρίστηση που Σταδιακά βρίσκονται τα κατάλληλα σπίτια για τα κουταβάκια, αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε σε ολο αυτό θα ητανε μεγάλη χαρά και ανακούφιση όταν ολα γίνονται μετα βίας.

Ευχαριστουμε για τον χρονο σας

Organizer

  • Nikos Vasileiou
  •  
  • Campaign Owner

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook