ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

  • €0.00
    raised of €4,000.00 goal goal
0% Funded
0 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Καλώς Ήρθατε στην Κόλαση της Δυστοπίας.

Κάποια Ε. Πέτρακα εμφανίστηκε στα κανάλια της δημοσιογραφίας για να διασκεδάσει τις αμφιβολίες πολλών συμπολιτών μας σχετικά με τον εμβολιασμό του φερόμενου ως Πρωθυπουργού και των λοιπών πολιτικών αρχηγών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σειρήνων των “φιλάνθρωπων” εταιρειών.

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι για την ασφαλή χρήση ενός εμβολίου, ο μέσος όρος είναι πάνω από 10 χρόνια ενώ μερικά χρειάστηκαν 30+ χρόνια όπως της ανεμοβλογιάς (34 έτη). Της Φυματίωσης το εμβόλιο βγήκε το 1921 και έκαναν πειράματα από το 1885 (σημείωση ακόμα πεθαίνουν σχεδόν 2εκ κόσμος κάθε χρόνο από φυματίωση). Για Έμπολα, 30 χρόνια πήρε για να εγκριθεί το 1ο εμβόλιο, και μόνο 2 από τα 9 είναι πλέον σε χρήση. Ο ιός της Ελονοσίας είναι μαζί μας 100,000 χρόνια και ένα πειραματικό εμβόλιο υπάρχει το οποίο έχει πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα και δεν υπάρχει άλλο στα σκαριά. Της “Αγίας Phizer” ΜΟΝΟ σε 8 μήνες για ένα τόσο “φονικό” ιό. ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!!!!

Θα έχετε ίσως ενημερωθεί, ότι η Ισπανία ανακοίνωσε ήδη ότι θα κοινοποιήσει στο Ιερατείο της ΕΕ Λίστα μη Εμβολιασμένων Ισπανών Πολιτών!!!! Το ίδιο θα ανακοινωθεί και στην Πατρίδα μας πολύ σύντομα. Ήδη η κα Κούβελα-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα εισηγηθεί θετικά στην ΕΕ να στερηθούν το δικαίωμα ταξιδιών για τους δικούς μας μη εμβολιασμένους. Κατόπιν θα ακολουθήσει το ίδιο μέτρο για την Εστίαση, μετά για το Δημόσιο κλπ

Κι αν παραμένετε επίμονοι στα κελεύσματα των σειρήνων, σας παραθέτω κώδικα του Διεθνές Δικαίου ο οποίος παραβιάζεται:

Διεθνής Συμφωνία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοιατρική 14-04-1997. ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2619/1998ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998.

Ο ανωτέρω νόμος έχει ισχύ άρθρου συντάγματος.

Στο άρθρο 5 της παραπάνω Συμφωνίας αναφέρεται το εξής : Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του , κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης , καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει την συναίνεση του.

Organizer

  • ANTIVACCINE HELLAS
  •  
  • Campaign Owner

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
raised of €4,000.00 goal
0% Funded
0 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook