Δωρεά Αγάπης

Fundraising campaign by Evangelos Bacharidis
 • €160.00
  Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less


Δωρεά ΑγάπηςΑγαπητοί Φίλες & Φίλοι. Η “ Δωρεά Αγάπης ” αποσκοπεί στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της Οργάνωσής μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ΕΠ.Ε.Π.Η., προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες και μοναχικούς συνανθρώπους μας εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων (πάντα με τη βοήθεια διαφόρων καταστημάτων με ήδη τρόφιμα τις περιοχές μας,) και από χρηματικά βοηθήματα των συμπολιτών μας για ποικίλες ανάγκες κ. .α. τον άπορων συνανθρώπων μας.

Ειδικά φέτος, που στερούμε πολλά, ειδικά φέτος, η αγάπη μας πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φθάσει όπου υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται την Αγάπη μας.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική ενημέρωση « ΔΩΡΕΑ ΑΓΑΠΗΣ » προκειμένου και η δική σας αγάπη να βρει διέξοδο αλλά και το έργο του ΕΠ.Ε.Π.Η., να μπορέσει να στηριχθεί με την Βοήθεια σας ώστε να συνεχίσει να είναι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Απευθυνόμαστε σε όλους να ενισχύουν έστω από το υστέρημα τους αυτή την κίνησή μας και να προσφέρουμε την Αγάπη μας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.
Η δωρεά σας σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Είτε πρόκειται για μία δωρεά είτε για ένα κανονικό μέρος, είναι ζωτικής σημασίας για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Όλες οι δωρεές, μικρές και μεγάλες, είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Μπορείτε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ελπίδα και να συνεισφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε οικογένειες και παιδιά, παρέχοντας σε αυτούς την Αγάπη μας.
Μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Οι Δωρεές σας θέτουν τα θεμέλια για το έργο μας και βλέπουμε τους υποστηρικτές μας σαν συν-οραματιστές.
Η Δωρεά σας διαδίδει μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης προσθέτοντας την αγάπη και την χαρά.

Η Δωρεά, είναι μια πράξη ΑΓΑΠΗΣ και όχι οίκτου, μια πράξη για τον αδελφό μας, το φτωχό και την Ανήμπορο Οικογενειάρχη.

Το κόστος για τις υπηρεσίες μας είναι μεγάλο καθώς και η Αγάπη σας προς τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Χωρείς δεν καταφέρναμε τίποτα, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Η «Δωρεά Αγάπης» για την ενίσχυση των σκοπών της ΕΠ.Ε.Π.Η. γίνονται και με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank.

Τραπεζικός Λογαριασμός σε € ευρώ.
ΙΒΑΝ: GR5801401250125002002021296
BIC: CRBAGRAA

Αριθμ. Λογαριασμού σε $ USD:
IBAN: GR7701401250125015001001915
BIC: CRBAGRAA

Το ΕΠ.Ε.Π.Η., είναι ένας εγγεγραμμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ελλάδα, με τριετή παρουσία και συνεισφορά.
Για τα έργα μας στηριζόμαστε σε δωρεές, χορηγίες εταιρειών κ.λ.π.

Η Οργάνωσή μας δεν χρηματοδοτείται από κανένα κρατικό ταμείο η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι τακτικές δωρεές σας, ανά χρονικά διαστήματα που κρίνετε, διασφαλίζουν ότι το ΕΠ.Ε.Π.Η. θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Οικογένειες και Παιδιά, τα απαραίτητα για την Επιβίωσή τους.

Η φιλοσοφία μας, « ΌΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ », εμπνευσμένη από τις ανθρωπιστικές αρχές της ισότητας, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής για όλους τους ανθρώπους, αντιπροσωπεύει την πεποίθησή μας ότι τα έργα και οι κοινές δράσεις μας, ανακουφίζουν τα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. οι ευάλωτες ομάδες.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & οι Εθελοντές του ΕΠ.Ε.Π.Η., Εύχονται αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής.
Αγάπη και αλληλεγγύη, κοινωνική συνείδηση και αίσθημα προσφοράς για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο που αξίζει σε όλους.

Organizer

Donors

 • KATIE J KIST
 • Donated on Jul 27, 2022
 • Hi

€10.00
 • Kenneth French
 • Donated on Jul 25, 2022
€50.00
 • Hilary Tate
 • Donated on Jul 17, 2022
€100.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

3 donors
 • KATIE J KIST
 • Donated on Jul 27, 2022
 • Hi

€10.00
 • Kenneth French
 • Donated on Jul 25, 2022
€50.00
 • Hilary Tate
 • Donated on Jul 17, 2022
€100.00

Followers

2 followers
VLACHOPOULOS EVANGELOS
sevginur çetin
€160.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook